Értékelési tanúsítvány

Kitüntetve az eKomi ezüst minőségi pecsét által!

Kitüntetve az eKomi ezüst minőségi pecsét által!

Allianz Hungária
Allianz Hungária
Az Allianz a világ több mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat. A csoporthoz csatlakozott társaságok rendszerint erős pozícióval rendelkeznek saját piacaikon szerte Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Ausztráliában csakúgy, mint Ázsia és Kelet-Európa fejlődő piacain. Az Allianz számos országban piacvezető, a kelet-közép-európai régióban a legjelentősebb biztosítócsoport. Több mint 140 000 munkatársat foglalkozat szerte a világon.

Több

Kevesebb


Szolgáltató értékelése - Ügyféltől ügyfélnek

 • Èrtékelési dátum
  (Legújabb először)
 • Èrtékelési dátum
  (Legrégibb először )
 • Èrtékelés
  (Legmagasabb először )
 • Èrtékelés
  ( Legalacsonyabb először )
Mai napig nem kaptam meg a kárértéket rendőrségi határozat hiányában,önök is sürgethetnék a hatóságot
Nincs megjegyzés
Továbbra is a *** viszem a kocsimat káresemény rendezésére és javításra, sőt az ismerősöknek is ajánlom. Kiemelkedik a kárrendezés ügyintézésben és a javítás szervezésében ***. Csak dícsérni tudom ! Gyors, pontos, korrekt ! Kiváló reklám a munkájuk alapján Önöknek !
Gyors precíz ügyintézés.
Lassú az ügyintézésük, megvárják, míg befizetem a következő csekket, de azt az összeget egy összesítővel már a kárrendezési összegből levonják, és önhatalmúlag megszüntetik a CASCO biztosítást egy olyan gépjármű esetében, amelynek a roncs értéke úgy emlékszem, *** eFt-ként volt megjelölve, de akkor mégis hogy ennyi ls javíttatásra szánt az a pénzösszeg, amit kifizetnek? Persze valahogy az a beígért e- mail sem nagyon igyekezett megérkezni, amivel kicsit talán fel lehetett volna gyorsítani az eaeményeket. És még ezután is megkérdezték a véleményemet?
Az on-line tett bejelentésünk után telefonon jelentkezett a kárrendező kolléga és megbeszéltük a helyszíni szemle időpontját. A megbeszélt időben pontosan érkezett és felvette a kárt, majd a további teendőkről részletesen tájékoztatott bennünket. Segítőkész és udvarias volt a Kolléga.
Egy teljesen egyértelmű ügyben, ahol minden szükséges dokumentumot megküldtünk, igazságtalan és jogszerűtlen döntést hoztak!!! Nem beszélve arról, hogy a kifizetendő kártérítés becsült összege egy ekkora társaság számára, mint Önök elenyésző mértékű, nekünk viszont - vétlen elszenvedőknek - igenis számít!!!
Nincs megjegyzés
Nagyon rossz.
Összeségében korrekt ügyintézés.

Loading...

eKomi minőségi pecsét