Értékelési tanúsítvány

Kitüntetve az eKomi ezüst minőségi pecsét által!

Kitüntetve az eKomi ezüst minőségi pecsét által!

Allianz Hungária
Allianz Hungária
Az Allianz a világ több mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat. A csoporthoz csatlakozott társaságok rendszerint erős pozícióval rendelkeznek saját piacaikon szerte Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Ausztráliában csakúgy, mint Ázsia és Kelet-Európa fejlődő piacain. Az Allianz számos országban piacvezető, a kelet-közép-európai régióban a legjelentősebb biztosítócsoport. Több mint 140 000 munkatársat foglalkozat szerte a világon.

Több

Kevesebb


Szolgáltató értékelése - Ügyféltől ügyfélnek

 • Èrtékelési dátum
  (Legújabb először)
 • Èrtékelési dátum
  (Legrégibb először )
 • Èrtékelés
  (Legmagasabb először )
 • Èrtékelés
  ( Legalacsonyabb először )
Nincs megjegyzés
Nincs megjegyzés
Nincs megjegyzés
A kár rendezés még folyamatban van. Nem tudom értelmezni, a tgk guruló költség fogalmát. Személyautó esetén megértem. De ha én tgk-t használok akkor nem tudok kisebb kategóriában gondolkodni. A Callcenter-es kollégáik előtt le a kalappal. Kedvesek, segítőkészek.Még 1 apró észrevétel: nem a tulajt törték össze, hanem az üzemben tartót. Tehát nem értettem az akadékoskodást.
Köszönettel: ***
100%-osan elégedett vagyok az ügyintézéssel. A kárfelmérés az applikációnak köszönhetően gyorsan és praktikusan megvalósult. A kárrendezés díja gyorsan megérkezett bankszámlámra. Köszönöm szépen az Allianz Hungária Zrt. munkatársának *** a közreműködését.
Nincs megjegyzés
Gyors ügyintézés és kárrendezés
Korrekt gyors ügyintézés!!Minden esetben elégedett vagyok az Allianz biztosítóval!!
ment minden gördülékenyen.
Nagyon elégedett voltam

Loading...

eKomi minőségi pecsét