Értékelési tanúsítvány

Kitüntetve az eKomi ezüst minőségi pecsét által!

Kitüntetve az eKomi ezüst minőségi pecsét által!

Allianz Hungária
Allianz Hungária
Az Allianz a világ több mint 70 országában nyújt biztosítási és pénzügyi szolgáltatásokat. A csoporthoz csatlakozott társaságok rendszerint erős pozícióval rendelkeznek saját piacaikon szerte Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Ausztráliában csakúgy, mint Ázsia és Kelet-Európa fejlődő piacain. Az Allianz számos országban piacvezető, a kelet-közép-európai régióban a legjelentősebb biztosítócsoport. Több mint 140 000 munkatársat foglalkozat szerte a világon.

Több

(Legrégibb először )
  • Èrtékelés
    (Legmagasabb először )
  • Èrtékelés
    ( Legalacsonyabb először )
A számla beküldését követően több időt vett igénybe a kifizetés mint maga a javítás.
Gyorsan flottul ment a javitási menet.
Nagyon sokáig tartott az ügyintézés,4hónapig.Nem értjük ha a másik fél volt a hibás a balesetnél,akkor miért nem kaptunk a javításra 100%os kártérítést.Illetve a szerelő részletes számlát adott,de ez nem volt elegendő, így további időhúzás volt még részletesebb kiegészítőt küldeni.A kárszakértő aki kijött megvizsgálni a motort,vele teljes mértékben elégedettek voltunk.
Nagyon meg vagyok elégedve.Köszönöm a gyors ügyintézést,sokat jelentett Nekem.
Egy rossz szavam sem lehet.
Minden rendben volt.
Nincs megjegyzés
A kárt okozó sofőr elimerte a hibázását, Önök 50%- ra hozták ki.
A Biztosítóval maximálisanelégedett vagyok! Ezért van. és volt egész életünk folyamán minden biztosításunk az Allianznál!
KÖSZÖNÖM!!!
***